L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de desembre del 2013

Joan Baldovi (Compromís) rep novament el premi “Azote del Gobierno” de l'Asociación de Periodistas Parlamentarios (Actualitzat)

Baldoví rep el guardo "Azote del gobierno"
Joan Baldoví, el diputat valencià de Compromís, ha tornat a ser guardonat amb el premi “Azote del Gobierno”, que cada any organitza l’Asociación de Periodistas Parlamentarios.
Joan Baldoví va recollir el premi anit mateix, en la gal·la de l’associació celebrada en un hotel del centre de Madrid. En la gala també van ser guardonats altres parlamentaris estatals destacats en altres camps parlamentaris (millor orador, millor relació amb la premsa...)

"Moltes gràcies a tots i totes, amb el vostre suport ho fem possible. Seguirem cantant ben fort fins que ja no ens quede veu i tremole Mariano, que açò només acaba de començar!"

A banda del diputat de Compromís, en aquesta categoria d’Azote del Gobierno” , estaven nominats Alfred Bosch (ERC), Cayo Lara (IU) i Soraya Rodríguez (PSOE).




El mateix Baldoví agraïa la deferència dels cronistes polítics en haver premiat a un "diputat valencianista, perdut en la immensitat del Grup Mixt però que, sense el suport d'eixe grup, no seria possible fer la seua tasca”.

Joan Baldoví  en el lliurament dels premis. ¡Gran Baldoví!
El diputat de Compromís ha dedicat el premi a tots els col·lectius que li han prestat la seua confiança,  a les entitats a les quals ha pogut donar veu en el parlament "on es deuria escoltar a tothom però que no és així”. Baldoví va homenatjar a les entitats que lluiten contra els desnonaments, a l'associació de víctimes del Metro de València, als treballadors de RTVV o als que creuen que la política és un servei a la societat i volen una democràcia oberta, participativa i neta de corruptes.

També va reconéixer la gent de Compromís, que l'ajuden i col·laboren, formant un gran equip que visualitza la coalició en el Congrés i dóna veu a milers de ciutadans i ciutadanes.
 

I ja en pla irònic i donat que no estava present el president del Congres va voler acabar un treball "que no em va deixar acabar en un ple” i es va llevar americana, corbata i camisa per a motrar una samarreta d'agraïment amb la llegenda “moltes gràcies” en les llengues peninsulars. 

Ací teniu un vídeo demostratiu de com són les intervencions de Joan Baldoví al Congrés de Diputats de Madrid, intervencions que no solen arribar ni tindre gran ressò als mitjans valencians. 

2 comentaris:

GORDON GEKKO ha dit...

Jo no sóc de moltes camisetes però és indubtable el treball i la dedicació que li ha posat este homa a la seva tasca.

Bello ha dit...

El nostre diputat val tant com el nostre alc alcalde. La gent es pensa que legislem però no és cert. Quan Compromis legisle ho notarà tot el poble. Un abraç i aconseguir que siga cert.

Recordeu que les lleis sols les fan el PP i alguna ajuda del Psoe. Com vos dic cap al legislatiu.