L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: la xaranga Trocamba Matanusca anima la benvinguda oficial als festiverners



La "vespra” del gran dia del Festivern 2013 ha començat a la Plaça Major, punt de partida del tradicional Correbars que dona la benvinguda als participants del festival. Tot un gran espectacle popular amanit per la xaranga Trocamba Matanusca que han animat els carrers de Tavernes amb música festiva. 

Tavernes a hores d'ara està completament desconegut. Gent jove envaeix els carrers del poble amb una sana alegria i ganes de diversio.

Esta anit a partir de les 22h arribarà l'hora de l'envelat del Festivern. L'actuació de Smoking Soul’s, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo encetaran les activitats del gran recinte. 
-