L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 14 de desembre del 2013

La parròquia de Sant Josep convida als ciutadans a visitar el seu betlem en aquestes festes nadalenques



Un any més la parròquia de Sant Josep ens dóna l'oportunitat de visitar des del dia de la Puríssima el ja tradicional Betlem. 

Aquest Betlem, tal i com poden observar el visitants, any rere any ha anat creixent tant en dimensions com en quantitat de figures i escenes. Cal dir que aquesta és una escenificació senzilla i familiar, reflex de la parròquia on es troba, però tanmateix representa l’afany i superació dels seus feligresos per tal de compartir dia rere dia parròquia i vivències, tasques i inquietuds..... sempre sota una vesant tolerant i oberta. 
 

Bona imatge d’aquest treball hi és el betlem, fruit del treball dels diferents equips que formen el Consell de Pastoral: Col·legi Patronat, Càritas Sant Josep, Agrupament Escolta Valldigna, Confraria La Dolorosa.....
 

La Parròquia de Sant Josep o de l’ermita de Sant Josep, agraeix la visita de tots aquells que acudeixen a vore la representació del Naixement en aquests dies de Nadal, alhora que desitja a tots els vallers i valleres uns Bons Nadal i Bon Any Nou.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

La de Sant Pere no ens convida a res?
Almenys per agrair quedar-se amb el Calvari i Sant Llorenç.