L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 18 de desembre del 2013

PLENARI DESEMBRE 2013: Tavernes aprova una moció de rebuig al tancament de RTVV

Llum Sansaloni, de Compromís-Bloc, defensant la moció
L’Ajuntament de Tavernes amb els vosts de Compromís-Bloc, PSOE i la regidora no adscrita van aprovar una moció de rebuig al tancament de RTVV i recolzament als treballadors. El PP es va abstindre.
La moció aprovada manifesta el rebuig absolut de la corporació de Tavernes a la decisió del Consell del PP de tancar RTVV, dóna suport als treballadors i insta al govern valencià del PP a cercar alternatives de viabilitat per al manteniment d'una radio i televisió pública valenciana, propera, plural i imparcial com a servei públic fonamental per a la defensa i I'ús de la nostra llenqua i que servesca per al coneixement de la nostra realitat territorial i cultural i com a eina de major cohesió social deis valencians.
Llum Sansaloni, portaveu de Compromís-Bloc, indicava que "la posada en marxa de RTVV va representar una oportunitat histórica per dotar al País Valencia d'una eina fonamental per fomentar la nostra lIengua i la nostra cultura". La regidora remarcava que RTVV havia de ser el mitiá de comunicació propi deis valencians i també que un motius que donaven sentit a la seua creació fou la projecció de la nostra lIengua, cultura i tradicions, així com . la difusió del nostre patrimoni natural, cultural, musical, qastronómic i turístic.
Han passat els anys i hem vist com, la gestió política de la nostra televisió pública no ha estat encertada, i les diferents direccions al lIarg del temps I'han conduït a una fallida econòmica, d'audiéncia i de credibilitat” indica Llum Sansaloni, que recordava com el passar mes de febrer, amb un forat econòmic brutal i uns índex d'audiéncia ínfims del 4%, el PP va efectuar un expedient de regulació de I'ocupació que va afectar a 1.183 treballadors.  
La regidora va assenyalar com els decrets, amb edicions extraordinàries del DOGV, i fins i tot una proposició de IIei del Grup Parlamentari del PP per al tancament de RTVV, aprovada en lectura única i amb els únics vots del PP, amb una reunió nocturna del Consell el 28 de novembre i amb edició també nocturna del DOGV va decretar el tancament el 29 de novembre a les 12.19h.
-.