L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de desembre del 2013

L'Ajuntament de Tavernes llança una campanya de foment del comerç local per a incentivar les compres nadalenques i de Reis en els comerços de la ciutat.

Incentivar i potenciar les compres en els comerços i establiments de Tavernes és l'eix vertebrador de la campanya de foment del comerç local encetada aquesta setmana per la Regidoria de Foment Local de l'Ajuntament.


El consistori tracta de conscienciar els veïns perquè tinguen en compte que, cada vegada que compren en els establiments de la ciutat, contribueixen a millorar l'economia local.

Els veïns que compren en els comerços adherits a l'Associació de Comerciants de Tavernes i del Mercat Municipal rebran un tiquet per a participar en el sorteig de 63 vals de premi per import de 30 euros, que podran gastar en els establiments participants. A més, l’Associació de Comerciants ha preparat un concurs de redacció escolar per als sis centres educatius de la ciutat, amb premi de dues tauletes tàctils per als guanyadors, i sorteja tres premis de 500 euros en compra i kàrting els dies 21 i 22 de desembre en la zona del poliesportiu. La Regidoria de Joventut ha preparat tallers infantils i teatre en el passeig del País Valencià el dilluns 30 de desembre, de 12 a 14 hores.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha explicat que “potenciar els nostres comerços, i entre tots contribuir a fer ciutat, és un compromís adquirit amb els veïns des de l'inici de la legislatura. Hem de tindre en compte que amb cada compra que fem en els establiments, ajudem a millorar sensiblement l’economia local. Una ciutat amb comerç és una ciutat viva. Els nostres regidors Llum Sansaloni i Josep Llàcer treballen en este sentit”.

Tots els tiquets recollits pels diferents comerços es sortejaran públicament el dia 3 de gener de 2014, a les 20:30 hores, en el al saló de plens de l'Ajuntament. Els guanyadors dels tiquets es gastaran els diners del premi en el comerç indicat, cosa que fa que tots els associats participen ran per igual en el repartiment de premis als guanyadors.
-