L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 11 de desembre del 2013

L'EPA Bolomor recull 600 euros per a l’economat de Càritas amb un concurs entre els alumnes


L'EPA, Escola de Persones Adultes Bolomor, de l'Ajuntament de Tavernes, ha recollit 600 euros amb el concurs “Un ordinador per al més espavilat del Bolomor”, que es destinaran a l'economat de Càritas de la ciutat per a ajudar famílies necessitades. 

La primera fase del concurs “Un ordinador per al més espavilat del Bolomor” s'ha celebrat recentment entre els alumnes de l'EPA de Tavernes, que, una vegada més, han mostrat la seua vesant més solidària. El pròxim divendres 13 de desembre tindrà lloc la fase final, quan, com bé diu el nom del concurs, el més espavilat del Bolomor s'endurà un ordinador. 

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Tavernes, Pilar Altur, ha valorat enormement estes activitats complementàries de l'Escola d'Adults, que, una vegada més, ajunten formació i solidaritat, ja que d'un concurs educatiu es pot traure i mostrar el millor que tenim dins de nosaltres, com ara els valors humans, socials i culturals. 
 
Cal donar l'enhorabona a Imma Piera, a tot el seu equip de professors, i molt especialment als alumnes de l'escola perquè la recaptació d'enguany ha sigut de 600 euros, més que cap altra vegada, i estan destinats a l'economat de Càritas, per a contribuir a millorar les difícils condicions de moltes famílies valleres. Molts dels alumnes hi han col·laborat amb la seua aportació econòmica, encara que no han concurs.
-