L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

diumenge, 29 de desembre de 2013

FESTIVERN 2013: A partir de les 7'30 de la vesprada a la Casa de la Cultura concert de Sénior i el cor brutal + el Corredor Polonés.

Aquesta vesprada a partir de les 9:30h a la Casa de la Cultura la Regidoria de Joventut ha preparat un concert de Sénior i el cor brutal + el Coredor Polonés.

Senior i el Cor Brutal banda de rock alternatiu amb sons country i foll liderada per Miquel Àngel Landete (Senior) amb tres músics (el Cor Brutal) polifacètics ja que tots tres interpreten diversos instruments.

El seu primer disc "L'experiència gratificant" (Malatesta Records, 2009) va tindre molt bona acollida per part del públic i va obtenir el Premi Ovidi Montllor a la millor cançó per El signe dels temps, que va servir per fer el primer videoclip. El segon disc "Gran" (Malatesta Records i La Casa Calba, 2011), ha consolidat la banda com una de les més reconegudes en el panorama musical independent.


El Corredor Polonès és un grup de rock alternatiu que combina grunge, punk i el metall. Ha gravat un EP i el disc compartit Catalunya Punks.


1 comentari:

cudolet ha dit...

amb ganes de vore al corredor polonès, la última vegada al rock a la mar 2007, gran concert i millor matinada a l'escollera…..