L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de desembre del 2013

L'equip infantil de la Dula es proclama campió del torneig de futbet infantil


L'equip infantil de la Falla la Dula s'ha proclamant campio del torneig de futbet infantil que ha organitzat la Federació Junta Local Fallera en véncer a la Via pel resultat de 4-1. Les semifinals havien enfrontat a la Via i Portal i la Dula i el Prado. 

Els partits han estat d'allò més animats i, com va passar ahir en el futbet femení, ha hagut una ampla presència de fallers i falleres per animar els equips. 


La fallera Major de Tavernes 2014, Empar Mayans, ha estat present en la final acompanyada de falleres de la Cort d'Honor i del president de la Federació, Ximo Felis. La representació de l'Ajuntament ha estat a càrrec del regidor d'Esports, Josep LLácer.
-