L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 24 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: Projecció del documental "0 responsables" el dissabte 28 i concert de Sénior i el cor brutal i el Corredor Polonés el diumenge 29

Dins de la programació del Festivern 2013 i organitzat per la Regidoría de Joventut que dirigeix Josep Llacer, el dissabte 28 a les 19h a la casa de la cultura s’oferirar la projeccio del documental "0 responsables", un recull de testimonis sobre l'accident de metro de València del 2006 en el que van morir 43 persones i 47 resultaren ferides.

Podeu vore més informació a :


Després de la projecció hi haurà una taula redona amb:
-Anna Esplugues, representant de l'associació de víctimes del metro 3 de juliol
-Andreu Signes de la productora Barret Films

El diumenge 29 a les 19:30h també a la Casa de la Cultura la Regidoria de Joventut ha preparat un concert de Sénior i el cor brutal + el Coredor Polonés.

Les entrades són ja a la venta al preu de 3'5€ a la mateixa Casa de la Cultura de 10 a 14h


Senior i el Cor Brutal banda de rock alternatiu amb sons country i foll liderada per Miquel Àngel Landete (Senior) amb tres músics (el Cor Brutal) polifacètics ja que tots tres interpreten diversos instruments.

El seu primer disc "L'experiència gratificant" (Malatesta Records, 2009) va tindre molt bona acollida per part del públic i va obtenir el Premi Ovidi Montllor a la millor cançó per El signe dels temps, que va servir per fer el primer videoclip. El segon disc "Gran" (Malatesta Records i La Casa Calba, 2011), ha consolidat la banda com una de les més reconegudes en el panorama musical independent.


El Corredor Polonès és un grup de rock alternatiu que combina grunge, punk i el metall. Ha gravat un EP i el disc compartit Catalunya Punks.