L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

diumenge, 15 de desembre de 2013

Prado, campiona femenina, en el campionat organitzat per la Federació Junta Local Fallera .

Falla Prado amb el regidor d'esports, Josep Llácer, i el vicepresident de la FJLFT, Salva Talens
La Federació Junta Local Fallera ha desenvolupat aquest cap de setmana un conjunt d'activitats culturals i esportives. La primera va tindre lloc ahir divendres, amb el concurs de Postals Nadalenques i de Narrativa Infantil.

L'activitat d'avui ha tingut un marcat caràcter esportiu amb el campionat de futbel faller per a les xiques, i que ha estat aconseguit per la Falla Prado en vencer en la final a la de la Dula per 2-1.


Al llarg de la vesprada s'han celebrat els partits elimnatoris que enfrontaven Prado contra Cambro i Dula contra la Via, amb la presència de centenars de fallers i falleres que han animat als respectius equips i donat suport a les jugadores, partits que servien per conéixer els dos finalistes. La representació de l'Ajuntament ha estat a càrrec del regidor d'Esports, Josep LLácer, que ha estat acompanyat pel vicepresident de la FJLF, Salva Talens. L'enhorabona a totes les participants per l'esperit esportiu demostrat i a la Prado per eixe campionat.

Demà diumenge serà el torn dels infantils amb competicions que començaran a les 10 al poliesportiu (pistes blaves).
-

Cap comentari: