L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

diumenge, 29 de desembre de 2013

FESTIVERN 2013: Anit, jornada d'observació astronòmica dins de la programació cultural del festival

 
Dins de les activitats culturals que s'hi han programat aquests dies com a complement del Festivern, els membres de l'Agrupació Astronòmica de la Safor portaren els seus instruments (dos telescopis i uns prismàtics astronòmics) per observar el cel. 
 
El punt d'observació es va situar prop dela zona d'acampada del Festivern. Els acampats es van anar acostant per mirar a través dels instruments, però van ser sobretot gent del poble qui més es van animar a vindre per observar.
L'ajuntament va col·laborar amb l'apagada dels projectors lumínics que il·luminen la zona del Vergeret en el temps de l'activitat, entre les 20.00 h i les 22:00 h.
Veure les expressions de sorpresa dels presents, sobretot dels xiquets, en observar els núvols de Júpiter, les seues llunes de gel i de foc, en admirar la nebulosa d'Orió, bressol de noves estrelles, va pagar la pena d'anar al Vergeret, a pesar del fred que feia.
-

Cap comentari: