L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de desembre del 2013

Aquesta vesprada s’ha celebrat una arreplegada de menjar peribles a les portes dels supermercats locals




Llet, arròs, pasta, galetes, sucre i pastilles de torro han estat els aliments més entregats de manera voluntària per la gent que hi acudia als supermercats a fer les compres del cap de setmana.

Son dades que ens ha passat Compromís-Bloc, els membres del qual han instal·lat les taules de recapte a les portes del “Dia” de l’eixida del poble i al “Mercadona” del Carrer la Dula. Destaquem com a significatiu el fet que no s’haja lliurat cap botella d’oli i també no cap pot de conserves. També que els voluntaris de Compromís-Bloc han hagut d’explicar en moltes ocasions quina era la finalitat de la campanya per moure la voluntat dels compradors.

De les dates que ens han donat, i del que ens han comentat en base a les impressions que han tingut, tot apunta a que en general i en tot el poble, hi ha hagut una disminució en la quantitat d’aliments recaptats respecte a l’any passat mentre ha tingut més èxit l’arreplegada que fan alguns veïns entre els coneguts i que serveixen per omplir les caixes que oferia Creu Roja.


Siga com siga, sembla ser que la crisi està afectant més les famílies, i això fins i tot s’ha notat en el nombre de gent que aquesta vesprada, quan anem de cara el cap de setmana previ al Nadal,  no era un moviment exagerat en els supermercats.

De tota manera, globalment i gràcies a l’esforç de molta genti a la quantitat d’actes que organitzen associacions i entitats de Tavernes, la campanya solidària de les 300 caixes serà un éxit i Tavernes oferirà la seua millor cara solidària.
-