L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de desembre del 2013

PLENARI DESEMBRE 2013: Tavernes s'integra en el Circuit CulturArts



El plenari va ratificar la resolució d'alcaldia d'integració en CulturArts
El plenari municipal va aprovar la resolució de l’alcalde, Jordi Joan, firmada el passat mes de novembre, d'integració de la nostra ciutat al Circuit CulturArts de la Generalitat. La ratificació de la resolució de l'alcaldia aprova els termes del conveni entre l’Ajuntament i l'entiat de la Generalitat, i permetra que CulturArts siga cooparticipe i coogestione la programació escènica que es farà en el nostre municipi. 

Cal saber que en el nou circuit CulturArts s’han integrat per ara un total de 41 municipis, entre ells Tavernes, la qual cosa ha de permetre la representació d’obres de teatre, música i cinema en aquestes localitats i on la Generalitat finançarà (toquem ferro) fins el 50 % del cost.

L’objectiu es crear un circuit professional cultural que beneficie els municipis que en formen part, i com no, ajudar els professionals de les arts escèniques. Des del passat mes de novembre s’ha estat provant el funcionament d’aquest nou circuit cultural i  de fet alguns dels darrers espectacles a la nostra ciutat ja duien aquesta col·laboració, cas de “El Mono” de Xavi Castillo.

Confiem i desitgem sort a aquesta iniciativa perquè al cap i a la fi els beneficiats serem els ciutadans i veïns de Tavernes, que podrem gaudir a la nostra ciutat d’espectacles de qualitat en el camp del teatre, dansa, música i altres representacions escèniques.
-