L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: El Festivern un gran reclam per a Tavernes

Que el Festivern és un gran reclam per a Tavernes i la Valldigna això és un fet indiscutible i que només nega qui no vol vore la realitat. El Festivern és un bon aparador perquè el nom de Taverns i la Valldigna estiga present en un conjunt de mitjans, on amb altres circumstàncies, no estaria.

Com a mostra un botó: Nomes cal vore la dedicació que avui mateix dóna el diari "El Mundo" al Festivern i les actuacions previstes.


Per altra banda, segons hem pogut saber, el regidor Josep Llácer, responsable de l'àrea de Joventut i Promoció Lingúïstica que porta tota l'organització de la infraestructura, espectacles municipals i preparatius del Festivern continua amb les gestions tant amb l'empresa com diversos sectors de la ciutat per tal de que al voltant de l'event giren tot un conjunt d'actes culturals i lúdics.

Així esta molt avançada la preparació d'un acte en la Casa de la Cultura amb la projeccció del documental "0 responsables" sobre l'accident del metro de València al qual seguirà una taula rodona, i també hi ha gestions perquè el col·lectiu de professionals de RTVV explique en una taula rodono-debat els esdeveniments últims.

La regidoria de Joventut prepara també un conjunt d'actes per als més menuts en el Passeig del País Valencia amb tallers i manualitats, mentre que el pavelló d'usos multiples acollira igualment un recital de rock de diversos grups de la localitat.

Es confirma igualment que el lloc d'acampada seguira essent el mateix, que va a arreglar-se i condicionar-se, mentre es col·locarà un punt d'informació en la mateixa zona per als 8.000 visitants que s'espera entre el 28 de desembre i el dia 1 de gener. 

Es prepara la zona on s'ha d'instal·lar l'envelat per a 8.000 persones.


El Festivern està al girar del cantó i, tal com s’avança cara al Cap d’Any, els preparatius del que es el festival de musica en valencià més importants de les nostres terres comencen a ser visibles. 
Si fa uns dies indicàvem que la Junta Local de Seguretat havia tractat en la seua reunió la preparació dels dispositius per a garantir la seguretat i bon desenvolupament. Ahir podíem presenciar com una màquina preparava el terreny on es muntarà l’envelat, enguany més gran que en passades edicions i amb capacitat per a 8.000 persones.

Les previsions són omplir l’envelat atés la demanda d’entrades per tot arreu de les nostres comarques i la circumstància que els valencians i valencianes acomiadarem un dels grups més representatius i que més han lluitat i reivindicat perquè la música actual d’intèrprets valencians i cantada en la nostra llengua tingués una normalitat com tenen altres llengües de forasters en el nostre territori.

La festa començarà el dia 29 amb un concert a la Casa de la Cultura de Senior i el Cor Brutal i el Corredor Polonés, per continuar el dia 30 de desembre a la Plaça Major amb el tradicional Correbars, tot un espectacle popular amanit per la xaranga Trocamba Matanusca. I cap a les 22.00 hores, més festa amb dels Smoking Soul’s, Atupa, Kaoba, Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo El dia 31, Obrint Pas donarà la benvinguda al 2014 amb l’elèctric més potent i emotiu de la seua carrera, junt amb Txarango, La Raíz, Talco, Arrap, Inèrcia, Sant Gatxo, la Petita Orquestra Peiotaire i DJ Plan B
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És un gran reclame però és una pena que els que vinguen a Tavernes troben la Tourist-Info tancada.

http://www.tavernes.es/serveis/turisme/actualitat-turisme

Anònim ha dit...

Canvieu el titular:
El Festivern es un gran reclam per a Mercadona.

Anònim ha dit...

Mercadona??? Jajajajajajajaaja jajaja

Pregunta, pregunta a vore pel passeig colon, sequers i marjaletes... Pregunta xulo!

Mercadona beneficiada, correcte, pero i els demes? Pregunta pregunta...