L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

diumenge, 8 de desembre del 2013

L’ajuntament de Tavernes millora la dotació de mobiliari urbà amb la instal·lació de noves papereres




L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana tasques de reposició de papereres  i la instal·lació d’altres de noves en els carrers de la ciutat i platja. Inicialment s’instal·laran 50 noves papereres metàl·liques, algunes de les quals ja es poden observar com veieu a les fotografies al Passeig de Colom. En pròxims dies, se n’instal·laran d’altres en l’Avinguda de la Marina de la platja.

El govern municipal tot i disposar d’un pressupost de 5 milions d'euros inferior al del 2011, ja porta destinats 864.650 euros en en el manteniment i millora de la via pública, mobiliari urbà, parcs i jardins.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El bipartit va a remolque de les notes de premsa del PP.
Que trist és este govern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si tu creus que es prepara una documentació de compra de papereres, es busquen preus, es veu que hi ha disponibilitat presupostària, s'aprova la proposta, s'encomana al proveidor, arriben a Tavernes i s'instal·len en 7 dies.... és que no saps en quin món viu.

De tota manera, pregunta a qualsevol treballador de l'Ajuntament de manteniment els dies que fa que les papereres estan en el magatzem i esperant que abaixara un poc la faena primer de festes i després de poda per a instal·lar-les.

I ja t'hem donat massa explicacions al teu acudit.

Anònim ha dit...

Al passeig de Colom, hi ha algunes papeleres que han sigut instalades a escasos 5 metres de una altra papelera ja existent. Era precís? pregunte..
Optimització senyors, sols optimització!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Iguals son les que hi ha a la fotografia. I mirant-ho bé, potser s'ha fet així perquè ací està els jocs dels xiquets i és la zona del pas a tot el polisportiu.
Ens atreviríem a dir que eixa zona - si es la de la fotografia- és de les més transitades del poble.

Anònim ha dit...

Ara cal que la gent de Tavernes cuide aquest mobiliari urbà. Sembla mentida, tots passen per l'escola ón aprenen a cuidar les coses, a ser educats i suposse que a casa també els pares possen de la seua part ... però al final sempre hi ha gent gamberra.