L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de desembre del 2013

El Tavernes RC se suma a la campanya de les caixes solidàries

El Tavernes Rugby Club, a l'igual que tants clubs esportius de Tavernes, s'ha sumat també a la campanya de les 300 caixes solidàries i ho fa amb la celebració d'un partit, aquest diumenge, 15 de novembre, a les 12 hores, en el Camp del Vergert.

L'equip de primera autonòmica del Tavernes Rugby Club s'enfrontara a l'Akra Bàrbara RC d'Alacant, en el que serà l'últim partit de l'any.

El club ha fet una crida a tots els socis, simpatitzants i veïns de la Valldigna perquè hi acudisquen a gaudir del partit que s'espera d'allò més intens i emocionant. Al mateix temps, s’hi pot col·laborar amb la campanya mitjançant l'oferta d'un quilo o altra quantitat en aliments no peribles.

Els aliments passaran a formar part de la campanya de les “300 caixes solidàries” que seràn distribuïdes entre les famílies de la Valldigna més desfavorides pels voluntaris de Creu Roja i l'Economat de Càritas Interparroquial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...


De la campanya del club de tennis no digueu res?
No hi ha cap soci del Bloc?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Encara que no estem obligats a donar-te explicacions del que aci publiquem o no, però ja que ho dius...

Realment res podem publicar si res no ens envien o informen. I no oblides que el tennis es una societa privada.

El Tavernes Rugbi Club sí que ens ha enviat la nota i el cartell que hem publicat.

De tota manera com ja pensàvem que algú diria que si això i allò, ja li hem demanat i tenim permís de la Veu de la Valldigna -i li l'hem demanat abans del teu comentari- per usar la informació que allí publiquen, no nomes del tennis sinó d'altres que tampoc han enviat res.

Així que tranquil, que també ho voras publicat ací.