L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 28 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: L'envelat està a punt i ja hi ha 6.500 entrades venudes



L'envelat ja a punt
L’envelat del Festivern 2013 es va acabar de muntar ahir mateix. Una gran estructura metàl·lica sobre la qual s’ha situat la lona impermeable i plastificada que forma un gran receptacle (com podeu vore a les fotografies) capaç d’albergar a 8.000 persones i que com ahir vam informar té com a mesures 70 x40 x 12 metres.

Segons hem pogut saber ahir divendres ja hi havia venudes 6.500 entrades amb la qual cosa l’èxit de l’edició està assegurat i a més, es preveu que l’oratge també acompanye.

L’ajuntament de Tavernes acabava també ahir els preparatius de la zona d’acampada que, com ja hem informat, enguany s’ha ampliat. Ahir mateix operaris de la brigada municipal marcaven les parcel·les on muntar les tendes i s’ha preparat un dispositiu informatiu per als visitants.

Les zones d'acampada

El Festivern 2013 està tenint un gran seguiment per banda dels mitjans informatius musicals així com pels webs i blogs dedicats a informar sobre esdeveniments i festivals. El fet que el Festival 2013 aculla el darrer concert de la formació valenciana més popular “Obrint Pas” està tenint una ampla repercusió i Tavernes està en el centre de totes les informacions, cosa que dóna un valor afegit al mateix festival en tant que es una eixa de promoció i coneixement de la nostra ciutat i de la Valldigna.
-