L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de desembre del 2013

Coses del PP: Cada dia més aturats i Fabra augmenta un 40% els assessors respecte als que tenia Camps



Si ja és vergonyós que Fabra siga capaç d’incrementar un 40% els assessors que té adscrits, més vergonyós encara ho és que el govern del PP ho justifique dient que ho pot fer perquè s’està estalviant per un altre costat. 

I nosaltres ens preguntem que serà mes important i valuós per a la societat disposar de més metges, professors o treballadors en RTVV o que el president, que no pinta fava a Madrid, tinga eixe 40% més d’assessors. Ací caldrà repetir la frase de la diputada de Compromís, Monica Oltra quan “per molt que l’assessoren, el seu nivell de competència és el que és”.


Compromís en pregunta parlamentària al govern valencià del PP preguntava per l’augment d’assessors de Fabra.  I Compromís ha sabut que mentre hi ha retallades en serveis públics, en retribucions als funcionaris, en beques, ajudes i subvencions, la Presidència de la Generalitat no predica amb l’exemple i havia augmentat un 40% els assessors del President Fabra respecte a Camps. O siga tots austers, excepte la presidència de la Generalitat.


La resposta a Compromís feta per escrit i del conseller de Presidència, José Císcar, com era d’esperar no explica els motius de l’augment d’assessors. Nomes diu que “el compromís del Consell amb l’austeritat és inqüestionable”.


Ho diu Mònica Oltra “la resposta és una burla a tots els empleats públics que han tirat  al carrer des que Alberto Fabra governa. O siga, com s’està reestructurant el sector públic  i tirant gent al carrer, es poden permetre augmentar els assessors que treballen per al President i que es paguen amb diners públics”.
-