L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

divendres, 20 de desembre de 2013

Festa nadalenca d'ACUDE avui a la Llar dels Jubilats

Aquesta vesprada a partir de les 6 en el salò de la Llar dels Jubilats hi haurà una expossició dels treballs fets pels socis d'ACUDE assistents als tallers en el darrer mes del any. Així mateix hi haurà un berenar per a tots els assistents i un xicotet detall i es rifarà un "Betlem" confeccionat pels assistents als tallers.

La festa estarà amenizada per l'Orquesta Ventolín's de la Unió Musical. A més es farà una rifa del betlem elaborat per dits assitents als tallers .

L'associació ACUDE està formada per familiars i amics de persones dependents amb l'objectiu de donar suport als cuidadors d'aquestes persones. Tal com hem informat en altres ocasions, ACUDE realitza uns tallers dos dies a la setmana de 11 a 13 hores, dimarts i divendres, pel mati i fins el mes de juliol del 2014. Els tallers tenen lloc a la Llar del Jubilat, on qualsevol persona interessada pot acudir-hi directament en l’horari dels tallers per a informar-se’n. 

La durada de cada sessió de treball és d’uns 90 minuts, que es dediquen a l'atenció integral de les persones dependents, la millora de la salut i la mobilitat. En psicomotricitat s'atén la recuperació de les funcions cognitives de memòria, atenció i llenguatge, entre altres, en les sessions dedicades a l’estimulació. Es realitzen treballs amb les famílies o cuidadores per tal que les activitats realitzades continuen en el domicili.
-

Cap comentari: