L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dijous, 5 de desembre del 2013

Tavernes ha destinat 864.650 euros en manteniment en dos anys.

Una de les obres noves d'aquests dos anys
El govern municipal de Tavernes ha treballat de valent en optimitzar els recursos i les despeses municipal. Tot i disposar d’un pressupost de 5 milions d'euros inferior respecte a l’exercici de 2011, ha destinat 864.650 euros en en el manteniment i millora de la via pública, mobiliari urbà, parcs i jardins.

La reducció del pressupost municipal en eixos 5 milions implica que el govern municipal disposa també de 5 milions menys per atendre els serveis municipal. Davant això s'ha treballat per aconseguir que moltes faenes es facen amb recursos propis, cosa que ha augmentat la càrrega de treball dels operaris municipals.
La despesa de 864.650 euros ha anat destinada a la reparació de vehicles, maquinària, productes de jardineria, infraestructura platja, camins, vies públiques, així com a compra de materials de construcció, llanterneria, tancaments metàl·lics, ferreteria i fusteria, entre altres.

El regidor de Manteniment d'Infraestructures de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha assenyalat que "en estos 2 anys hem demostrat el nostre compromís amb el manteniment i la millora de la ciutat. Tot i les dificultats pressupostàries, s'han realitzat obres i inversions que han creat noves zones de jocs, parcs i jardins, tant en el poble com en la platja, i se n’han millorat altres que estaven molt deteriorades.

Entre estes -ha indicat Llàcer- destaquen la millora de la zona enjardinada de l'entrada al poble, coneguda com La Bien Pagà, l'habilitació de noves zones de jocs i ampliació d'altres ja existents en el passeig de Colón i plaça d'Espanya, urbanització del parc del Cantalot, la reurbanització del carrer de Santa Maria o de la guarderia de la platja en la zona de la Sardina.
-