L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: Avui és el dia gran del Festivern. Anit gran animació i gent, molta gent, en el primer concert a l'envelat



Ahir un gran ambient en l'envelat (mireu les fotografies), tot fent costat al que es viu a Tavernes, en el primer concert a l'envelat del Festivern 2013. 60.000 wats per acollir les actuacions de Smoking Souls, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo.
Avui és el dia gran delFestivern i hi ha diverses i variades activitats: torneig de futbet i final, concurs de paelles, torneig de raspall i un sopar popular al trinquet del polispostiu. Aquest matí, a les 12 hores, hi ha un vermut musical amb la formació de la Valldigna la gran "Petita Orquestra Peoitaire", i a les 19h Inercia + Sant Gatxo. 


I a les dotze de la nit, celebrarem l'arribada de l'any nou amb les campanades de Batuken i el conill Merut, per a continuar amb les actuacions d'Arrap, DJ Plan B, Txarango, Talco, La Raíz i Obrint Pas.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a mi de categoria que es faça el Festivern, no tinc res en contra. El problema es que a les 12 de la nit ja hi havien pixarraes a la porta de la finca.
Pregunte: vegeu com no tenen consideració de les coses???

Anònim ha dit...

No hi ha que generalitzar però és veritat que hi ha molta gent, pocs poliklins i la gent te fer les seues necesitats

Anònim ha dit...

Jo visc al passeig Colón i la semana passada no hi havia Festivern i a les 21h hi havia un jove pixant en un arbre, com li vaig dir poca vergonyia em va contestar que els gossos també ho feien, i jo, que si ell es considerava un gos raó tenia de pixar en un arbre.
Vegeu com no tenen consideració.

Anònim ha dit...

Tens rao xro no es pel tipus de gent,sino perque hi ha molta gent...tambe passa en festes del poble o falles...i en el dia a dia rara es la vorera que no tinga algun regalet de gos que ells son animalets pero els seus amos son persones amb poca consideracio tambe...

Anònim ha dit...

Les necessitats les podrien fer als descampats o al riu.
Però, al portal de les finques???
Solucio: més poliklins, demanem poquet... i més sabent que anava a vindre molta gent com unes 8000 persones...

Anònim ha dit...

Teniu rao que són fets que no es tenen que donar pero jo crec que no es qüestió de posar mes o menos waters d'eixos portatils sino de la mateixa gent i de ser mes civilitzats.
En falles i festes del poble no hi ha gent de fora i passa el mateix molts pixen arreu quan tots tenen prop sa casa, o casa de un veí o amic per anar.
No podem dir que son estos o aquells perquè igual son gent del poble. Ara siga qui siga no esta ben fet.