L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de desembre del 2013

Avui dimecres tercera sessió del cicle d'Economia i Territori amb una xarrada de Pere Hernández Pastor dirigida especialment als comerços locals.

Una de les xerrades del cicle
El Primer Cicle d'Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna comprén activitats dutes conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, campus de Gandia, i estan relacionades amb la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria en la ciutat.

Avui dimecres, 11 de desembre, a les 15 hores i en el saló de plens de l'Ajuntament de Tavernes, xarrada de Pere Hernández Pastor, exdirector d'AFIC d'Oliva, amb el títol “Com podem fidelitzar els nostres clients? Estratègies i eines de fidelització al comerç local”. Hi intervindrà el regidor de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, i moderarà Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que "enguany hem considerat necessari reforçar la campanya de foment del comerç local de cara a Nadal; per això, esta tercera xarrada hem decidit dirigir-la a comerciants. Es tracta d'oferir-los recursos, eines i estratègies per a fidelitzar els seus clients".

En esta xarrada hi participarà la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, que ha col·laborat en l'elaboració d'activitats de la companya de Nadal, i explicarà als assistents algunes de les novetats que l'Ajuntament presenta enguany. 

Les activitats programades en el Primer Cicle d’Economia i Territori a Tavernes disposen de casos d’èxit i experts de les diferents matèries relacionades amb la creació de microempreses, recerca d’idees de negoci, cooperació i economia del bé comú. La idea de fons del cicle consisteix en la creació de xarxes de treball cooperatiu i innovador arrelat en el territori de Tavernes. Cada mes es programa una activitat i se’n deriven altres reunions i formació dels distints grups de treball en la ciutat. 
-