L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de desembre del 2013

Paella solidària a Tavernes

Representants de les associacions i entitats davant la paella
El saló de balls de la Societat Musical de Tavernes ha acollit aquest migdia la paella solidària de germanor que ha comptat amb la participació de representants de 30 entitats entre associacions, falles, ONGs i partits polítics de Tavernes.


L'alcalde amb la fallera major 2014 i president de la Federació de Falles
La paella de germanor entre les entitats valleres va nàixer l’any passat per iniciativa d’uns veïns amb l’objectiu de recaptar fons per a les famílies necessitades i ser també un vehicle per afavorir la germanor entre les entitats locals.

Un aspecte de la sala
L’activitat s’emmarca dins del projecte general que s’anomena “300 caixes solidàries” i que aniran destinades a les famílies més desafavorides de la ciutat. La Creu Roja serà l’encarregada de la distribució i la recepció dels aliments de les caixes per a les famílies.



-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor editor de la cotorra evite la funció del cortar del seu editor i pose les imatges con calen. A la primera fotografia falten representants del PP, ESQUERRA, Joves Socialistes... Tan de queixar-vos de CANAL 9 i ara els que manipuleu sou vostés...

La Cotorra de la Vall ha dit...

La foto no té cap persona retallada i podem vore gent de Compromís, del PSOE, d'EU i de DV.

Per tant, la seua acusació no té base ni fonament. Posats a retallar, no som tan babaus per haver deixat tanta gent i haguerem retallat d'una altra manera o haguérem decidit no publicar eixa foto.

Sap el que passa? Que cal anar més als actes i no al primer que es va va voler ser protagonista.

I quan vulga, perquè ho comprove que es l'original, li la podem enviar l'original al correu que ens diga.

Karl Marx ha dit...

Si el cap de protocol no posa als que no interessen o el fotògraf no enfoca qui no convé, no cal usar cap editor per retallar res, perquè si s'anomena eixa gent en falta serà perquè estarien.
De totes maneres deixeu-se de perdre el temps tirant-se pedretes uns i altres i poseu els 100 Kg. de sucre i 150 l. d'oli com diuen que falten.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El cap de protocol ni treballa ni ha treballat mai per a La Cotorra i ho hem demostrat un munt de vegades amb fotografies i videos d'actes on ell no ha estat.

Valdria més que deixares de difamar i acusar - cosa molt en la teua línea- un professional que farà la seua faena com nosaltres intentem fer la nostra.

Ho tornem a repetir: si haguérem volgut retallar, hauríem retallat d'una altra manera o no hauríem publicat eixa foto, perquè fotos en tenim i moltes.

Què falta gent? I tant, eren uns 70 en la paella i tots no hi caben. Algú s'havia de quedar fora. Però tornem a repetir: hi ha gent de Compromís, del PSOE, d'EU, de DV, o siga queda ben palés que voluntat i ganes de retallar ninguna.

Si eixa ens va eixir així i faltan algunes (més de 50) persones, a l'altra més.