L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de desembre del 2013

L'Associació de Veïns homenatgea Juan Palomares i la Cooperativa Agrícola en els actes del Dia del Veí 2013



 La Casa de la Cultura va acollir ahir la celebració del Dia del Veí, un acte organitzat per l’Associació de Veïns de la Valldigna i que va servir per a retre un homenatge a Juan Palomares Vercher, metge, regidor i jutge, en reconeixement a la tasca social activa, participativa, humana i solidària de tota una vida per la nostra ciutat i el premi Ciutat de Tavernes a la Cooperativa Agrícola per l’aportació centenària i activa a l’agricultura local, labor i esforç social en l’economia. 

La presidenta de l’Associació, Maria Luisa Grau, va explicar breument els motius pels quals l’entitat ha elegit els guardons d’enguany, un acte com remarcava se celebrava precisament coincidint amb el dia que Alfonso XIII atorgava a Tavernes el títol de ciutat fa 97 anys.

L’alcalde Jordi Joan va ser l’encarregat de glossar i donar una visió de les tasques fetes tant per la Cooperativa com per Juan Palomares. L’alcalde va assenyalar els fonaments teòrics d’allò que s’anomena l’economia del bé comú que posa per davant de tot les persones, en aquest cas els agricultors, cosa que ha practicat de sempre la Cooperativa envers els seus socis essent una impulsora del foment i millora agrícola en la nostra ciutat en els cents anys que duu de funcionament.

L’alcalde, en parlar de Juan Palomares, va recordar que ha estat metge, regidor i jutge de pau de Tavernes i com a metge va lloar la seu vessant humana i professional, sempre al servei de tots els veïns sense cap distinció social o econòmica, sempre disposat a ajudar a tots dins del concepte de ser “metge de poble” o “metge de capçalera”. 

Com a persona va nomenar la seua discreció, el ser un gran conversador, una persona que estima els veïns però, remarcava Jordi Joan, per “damunt de tot un home bo”. 

Va recordar que com a regidor es va destacar per solucionar els problemes del poble i com a jutge a solucionar les disputes entre veïns, amb discreció i respecte a les persones, sempre a la disposició del poble.

Per últim va tindre unes paraules dedicades a la seua dona perquè havia estat de sempre una col·laboradora en la tasca professional del seu marit i com una mare per als pacients quan acudien a la consulta. 

L’acte va acabar amb l’actuació de Bruno Lena i Kuki Lora, que oferiren unes cançons als presentes i un vi d’honor en el vestíbul de la Casa de la Cultura.



Vos oferim un detallat video del que va ser l'acte d'homenatge a Juan Palomares Vercher i a la Cooperativa Agrícola i Caixa Rural


-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

un encert, que coincidira aquest acte i les nadales per el carrer.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que és ironia. Però és fals. Mira els horaris. Un acte era a les 19 quan acabava l'altre, de les 18'50. I així va ser.

I damunt el de l'Associació de Veïns va començar un poc amb retard perque tots els que van voler pogueren anar i vore'l començar.

Tu no vas anar, i per això ho dius. Perque els regidors i alcalde si que estigueren sense problemes en els dos.

Anònim ha dit...

Com tot va be seu tenen que inventar,igual q les noticies del diari del pp etc...an lo fasil que seria no publicar comentaris com eixe i preferiu publicar hi explicaro...Un 10 cotorra