L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de desembre del 2013

La militància del Bloc decidirà per votació les decisions més rellevants. S'usaran les noves tecnologies.

El Consell Nacional del Bloc celebrat el dissabte va aprovar un reglament perquè tota la militància puga participar en la presa de decisions més rellevants. El Bloc vol aprofitar les possibilitats de les noves tecnologies per a consultar de forma directa i vinculant a les bases sobre els posicionaments en temes polítics i la presa de decisions que per la seua importància, urgència o actualitat, necessiten el placet de la militància. 

El referèndum virtual podrà decidir quines seran les votacions dels càrrecs públics del Bloc en les diferents institucions. Es vol que en un futur es puga traslladar la iniciativa a la coalició Compromís. 

El reglament aclareix que en la convocatòria haurà de figurar obligatòriament una pregunta concreta per a evitar mals entesos i les possibles respostes perquè les persones que participen puguen escollir una o diverses o les ordenen de preferència.

A més, de l'Executiva del Bloc o el Consell Nacional, la proposta per a celebrar la consulta pot procedir d'assemblees comarcals que representen el 20% de l'afiliació o de la proposta del 10% de la militància del partit.

Una vegada es faça la sol·licitud de convocatòria, la consulta s'efectuarà en un termini no superior a un mes i no podrà tornar-se a plantejar aqueix mateix debat en un període de sis mesos. Les preguntes no podran plantejar posicionaments polítics o orgànics que vagen en contra de les resolucions congressuals o dels Estatuts del Bloc. 
-

2 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

Una iniciativa a aplaudir i seguir altres .

Anònim ha dit...

Els simpatitzants també podrem votar?