L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de desembre del 2013

La instal·lació de papereres en la platja completa la reposició iniciada per L'Ajuntament fa uns dies

L'Ajuntament ha reforçat el nombre de papereres que hi havia a l'Avinguda de la Marina, després d'haver-ne instal·lat en el passeig Colom.

La instal·lació de noves papereres en el tram de llevant del passeig de Colon, i en la zona oest, fa que tota l'avinguda dispose de servei i es poden usar pels nombrosos ciutadans que hi transiten cada dia, la qual cosa contribuirà a mantindre neta la zona.

La regidora d’Obres i Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha manifestat que “hem tingut l’oportunitat d’adquirir una partida de papereres de bona qualitat a un preu raonable i l’hem aprofitada. Per tots és coneguda la manca de papereres en la nostra ciutat, cosa que ara corregim com ens ha estat possible tant en el poble com a la platja. Esperem que tots els ciutadans serem conscients que cal respectar el mobiliari urbà i fer-ne un bon ús”.

Cal assenyalar que la zona de llevant no tenia cap paperera instal·lada, fet que havia suscitat diverses queixes de veïns de la localitat. Pel que fa al tram nord, s'ha reforçat cada encreuament amb el model nou adquirit. En total, una cinquantena de papereres s'han col·locat en la ciutat i la platja.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A 5 metres de distancia 3 o 4 papereres noves em sembla un desperdici, per molt zona de passada que siga (passeig Colón).
Despres, segueix havent-hi altres zones del poble on has de recórrer 100 o mes metres per tal de trobar-ne una.
Qui es la ment privilegiada que pensa tot això?

Anònim ha dit...

La ment privilegiada segur que no serà del Bloc, sinó no t'ho haveren publicat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs ho diguem ben clar: la regidoria de Serveis Publics i la regidora és LLum Sansaloni de Compromís-Bloc.

Ara ¿que podem esperar que ens diguen en els comentaris les ments privilegiades que no són ni capaces de llegir o entendre el que es publica?