L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: Tavernes acomiada "Obrint Pas" dins dels actes del Festivern

Tavernes acull més de 8.000 joves de tot el país per assistir al Festivern, un festival d'hivern que és la referència  musical a tot l'ambit lingüístic i que avui arriba al seu plat fort amb l'actuació d'Obrint Pas i el seu darrer concert elèctric en el que serà l'acomiadament del 2013, la benvinguda al 2014 i com no, l'acomiadament del grup valencià més universal. .

Els milers d'assistents, doncs, celebraran l'entrada d'any escoltant per última vegada les cançons en directe del grup de Benimaclet en format elèctric. Després, Obrint Pas només farà tres concerts més l'any vinent, que seran en acústic. "Serà una nit ben emotiva, plorarem tots. És el darrer concert elèctric, i segur que hi haurà alguna sorpresa"  ha explicat Elena Cívico, de l'organització del festival.

Al llarg de la nit a més d'Obrint Pas, al festival s'hi podrà gaudir fins a la matinada de les actuacions de La Raíz, Talco, Txarango, Arrap i DJ Plan B. 
 

El Festivern va néixer l'any 2004 a Pedreguer (Marina Alta) amb la intenció de celebrar el Cap d'Any i alhora promoure la música valenciana i ha convertit Tavernes com a sa casa. La nostra ciutat i la Valldigna han acollit les darrers edicions i, pel que hem vist aquests dies i per la gran acollida que dóna la gent de la vall als festiverners i les festiverneres, tot apunta a que l'any que ve... tindrem de nou Festivern! La comunió entre Festivern i Tavernes ha arribat a tal punt que avui en dia els dos noms van units.

En nou anys el Festivern ha anat creixent, però és a Tavernes on ha assolit, enguany més que mai el màxim nivell. Ha anat creixent en prestigi però també en instal·lacions, serveis, zones d'acampada gràcies al compromís que amb el Festivern té l'Ajuntament de Tavernes amb el seu alcalde, Jordi Joan, al front i del regidor de Joventut i Foment del Valencià, Josep Llácer.
El Festivern és avui dia una referència cívica, de compromís amb la nostra música, amb les nostres tradicions i una forma de passar la nit de Cap d'Any alegrement compartint vivències amb altres joves arribats de tot els àmbits i comarques dels territoris de parla catalana. 

Ací teniu un gran resum del Festivern de l'Any passat
 


-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que siga per molts anys

Anònim ha dit...

Quantes despedides van ja ?
L'any que vé la despedida de la despedida'

Anònim ha dit...

Molt bon concert! Vam disfrutar molt!

Anònim ha dit...

Si és com enguany, per mi es poden despedir tots els anys quatre o cinc vegades. Jo aniré a voreu

Anònim ha dit...

Han fet una gira d'acomiadament per tant s'han acomiadat a tots els pobles per on han passat. A més era comiat de concerts elèctronics ara encara queden els acústics!