L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: Impresionant!!!


Hem rebut aquesta fotografia aèria d'avui mateix. Una meravellosa vista de la nostra ciutat, Tavernes, i una part del territori del "nostre petit i estimat país", la Valldigna.

I com no, i en primer pla, una vista de la zona d'acampada - enguany millor seria dir zones- preparades per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tavernes i el regidor al front, Josep Llácer,  "alma mater" (bé, pensem que també "alma pater" ) per l'esforç constant per aconseguir un Festivern insuperable. 

Tot, ben acompanyat pel bon treball ben fet per tanta i tanta gent des de l'ombra (brigada municipal, policia local, empresa de neteja, empleats i funcionaris del poliesportiu......) amb una implicació total perquè tot isca tan bé com fins fins ara.

Enhorabona a tots i una menció especial a l'alcalde, Jordi Joan, per tantes i tantes gestions callades i discretes fetes des de fa mesos i en aquests dies perquè tot siga possible.

Fotografia gentilesa de:


-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Jordi per situar a Tavernes en el mapa i en la boca de molta gent de la nostra comunitat. Açò si que es promoció de Tavernes i la Valldigna.

Anònim ha dit...

I segueix aplegant gent al nostre Poble! !Benvinguts

Anònim ha dit...

Es impresionant lambient que hi ha al poble!!!!!

Anònim ha dit...

Gran imatge

Anònim ha dit...

Xe, quina decepció! Jo que havia entrat a La Cotorra buscant expressament els articles del Festivern per riure'm un rato... I resulta que tot són floretes per a l'Ajuntament... Què s'han fet d'aquells carques restrenyits que criticaven els porreros peluts que pixaven pel carrer, feien destosses i ho embrutaven tot? Serà que per fi s'han quedat sense arguments? No, no pot ser. No m'ho crec! Va que algú critique el Festivern, que si no, no té emoció.

Anònim ha dit...

va una petiueta critica,soc partidari del festivern en les dues edicions de abans no he sabut res d'ells pero esta nit men andonat per aparar un carro i aquesta van pel matix cami.

Anònim ha dit...

Vosaltres no sabeu lo que es conviure tres dies al costat del Festivern.

Anònim ha dit...

Poseu un comentari on diu que tot són flors i ningú es queixa del festivern i quan hi ha alguna crítica. Dic crítica d'organització, no comentaris de casa que dieun que soroll o que pudor.
Perfecte.
Això s'en diu jugar amb avantatge.

Anònim ha dit...

No, no sé que és viure tres dies al costat del Festivern, però, és molta la diferència amb viure tot l'any al costat de la Falla Cambro? Potser m'equivoque i peque d'agossarada però no serà que la diferència està en què d'una celebració sí participem i de l'altra no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Admetem totes les crítiques dites amb trellat i argumentades, però no n'han fet.
Les crítiques positives sempre són bones perquè es milloren coses.

Anònim ha dit...

Senyor Alcalde: Tant de Festivern ja embafa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aquest comentari d'abans és un exemple del que normalment no publiquem. Una opinió sense cap argumentació ni explicació de res.

Ara ho fem perquè li volem donar la solució al seu problema: l'any que ve o no vages o passes el cap d'any en un altre lloc. No passa res: això feien fa quatre anys el 90% dels joves perquè a Tavernes no hi havia res.