L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: Comença el muntatge de l’envelat. L’organització confirma que a hores d’ara son 4.000 les entrades ja venudes


70 x 40 x 12 metres són les dimensions
Ahir dia 26 es va iniciar el muntatge de l’envelat que albergarà els concerts del Festivern 2013 a la nostra ciutat, un envelat que s’ha calculat puga acollir sobre les 8.000 persones, màxima previsió de l’organització. Les dimensiones indicades pels operaris que efectuen el muntantge són 70 metres de llarga, per 40 d'ampla i una alçada de 12 metres. O siga, ocupa una superficie de 2.800 metres quadrats, amb la qual cosa ultrapassa amb escreis les 3 fanecades de terreny. Les previsions són que estiga muntanda avui mateix.

Al respecte cal indicar que actualment son ja sobre les 4.000 entrades anticipades venudes, una xifra que dóna la justa mesura de la importància i ressó que té el concert, el més important en tot els ordres dels organitzats en les comarques valencianes en aquests temps. 
L'envelat des de dins
L’Ajuntament de Tavernes ha fet també oficial la programació lúdica i cultural que complementa el Festivern. Així per al dissabte, dia 28, a les 19h a la Casa de la Cultura s’oferirà la projecció del documental "0 responsables", un recull de testimonis sobre l'accident de metro de València del 2006 en el que van morir 43 persones i 47 resultaren ferides. 

En acabar la projecció hi haurà una taula redona amb la participació d’Anna Esplugues, representant de l'associació de víctimes del metro 3 de juliol, Andreu Signes de la productora Barret Films i moderarà Iris Pons, locutora de Tres Creus Ràdio. 

El regidor responsable de tot allò que gira al voltant del Festivern, Josep Llàcer, ha assenyalat que la Regidoria de Joventut ha preparat “una sèrie d’activitats dirigides a tots els veïns de la nostra ciutat i a la gent que ens visita per tal de fer que Tavernes siga un poble viu. Aprofite per convidar a tots a gaudir i participar d’aquestes festes i celebrar l’entrada de l’any nou, el 2014, de la millor manera possible, fent una crida al civisme i l’harmonia”.
Els camions de transport i ajuda al muntatge
El diumenge 29 a les 19:00h també a la Casa de la Cultura està previst un concert de “Sénior i el Cor Brutal” i del Corredor Polonés. Les entrades són ja a la venda al preu de 3'5€ a la mateixa Casa de la Cultura de 10 a 14h. 

El dilluns, dia 30, hi ha programats tallers infantils i teatre a les 12 de migdia al Passeig del País Valencià. A més a més, la Regidoria de Joventut col·labora en la realització del festival de rock local solidari programat pels pubs locals al pavelló multiusos del Vergeret per al divendres 27. 

-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ves espai no et furten les fotos.. Que hi ha molt espabilats...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per què ho dius?
Gràcies de bestreta.

Anònim ha dit...

El negoci va be 4.000 entrades x 23 euros = 92.000 euros

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ara ves descomptant despeses, com per exemple lloguer de la carpa de 2800 metres quadrats des del dia 26 al dia 2 de gener,transports des de Ciudad Real, muntatge i desmuntatge, generadors electrics, equips de so, pagament artistes, drets d'autor, ocupació de sol, vigilancia, ambulancia i servei medic, policlinics, assegurances...

T'aconsellem, com a proposta i iniciativa a fer, que programes el Festiestiu. També es pot fer. Ànim i endavant. Tot el que aquests tenen d'ajuda municipal estem segurs que la tindràs. I més si es en la platja.

Anònim ha dit...

No soc el de abans.Pues cotorra aixo del festiestiu no sona gens malament...Que li diguen a Llacer q li pegue una miradeta,pero q fora altre tipus de musica algo mes rock i que no pasa res si canten an castellà,hi ha molts grups q no parlen de politica i tamb tenen molta qualitat.Que soles fora la musica la protagonista,"ojo"que no estic gens en contra del Festivern,soles opine que no estaria mal algo tipo viña rock,encara que fora prou mes modest clar

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mira el programa perquè tots no canten en valencià, també hi ha en castellà i altres idiomes, i tampoc tots parlen de política en les cançons.

I no li ho repetiu massa a Llácer, que és capaç de muntar-lo!!!