L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 26 de desembre del 2013

¿Demanarà el PP perdó a Carmen Canet i Jordi Joan pel insults i despropòsits que va els va dedicar en aquell temps?


Carmen Canet, presidenta de la mesa d’edat tenia tota la raó quan va impedir la votació de la moció de censura per vulneració de la llei. Carmen Canet se’ns va mostrar com una regidora valenta, defensora de la legalitat i que va saber aguantar les pressions, les amenaces vetlades i no vetlades del PP de denunciar-la als jutjats fins i tot amb pena de presa. Gràcies Carmen en nom dels demòcrates de Tavernes per haver defensat la legalitat i el teu poble. 

I arribats ací no podem oblidar per despreciable i mesquina la campanya orquestrada eixos dies contra l’alcalde Jordi Joan des dels mitjans de la comarca afins del PP, que com no, en aquesta nova sentència al seu favor tornaran a callar i no rectificaran. 

Però sobre tot cal recordar eixa televisió que va dedicar un programa-insult on la desinformació i l’insult al nostre alcalde (tractat de feixista, dictador, mala persona...) va ser l’únic objectiu de l’emissió comptant amb la presència davant les càmeres del cap de l’oposició Manolo Vidal que va callar, va donar com a bo totes les bestieses i insults a l’alcalde. I qui calla atorga. ¿Farà ara eixa televisió un nou programa dient la veritat i sobre tot convidant a l’alcalde Jordi Joan i la regidora Carme Canet a que diguen la seua? Segur que no 

Tot això sense oblidar algunes perles del mateix Vidal com “nomes des de postures despòtiques i dictatorials s'entén la posició que van mantindre els representants del PSOE i de Compromís-Bloc, encapçalats pel Sr. Jordi Juan, l'actuació dels quals ha sigut denunciada pel Partit Popular davant dels jutjats en defensa dels drets fonamentals” (Las Provincias). 

Una moció il·legal del PP de la mà d’una transfuga, una denúncia infundada i sense cap fonament jurídic de que els conculcaven drets fonamentals, com bé ha deixat clar la jutgessa en la sentència. Això en un partit normal, no en el dels imputats, tindria uns efectes immediats en tots els firmants de la moció en forma de dimissió. 

Ara com vulgarment es diu “això s’ho hauran de menjar con patatitas” però no solament tots els fets de la moció, sinó també “para menjar con patatitas” algunes opinions vessades en articles personals d’opinió per regidors del PP local.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No res. Ni dimissió ni disculpes ni rectificació. Parlem de manolete i kkarina, a més de les titelles pp que van de la seua ma.
No tenen vergonya i contestaran amb més mentides.
Per a esta gent tot val: oposició destructiva caiga qui caiga i mentir el que faça falta

Anònim ha dit...

Diuen que rectificar és de savis. Així que ens quedarem en les ganes!

Anònim ha dit...

El paper és molt "sofrit". Fins i tot el digital. I per això es van publicar tants vituperis aquells dies de la moció de censura. Estan les hemeroteques i l'internet per vore-ho: periodisme sesgat cap a la dreta i amenaces en notes de premsa a Carme Canet i a Jordi Juan. Tanta i tan immensa era la gana de manar al preu que fóra que qualsevol estratègia fraudulenta a la llei antitransfugisme i contrària a l'ètica més bàsica els semblava bona per als seus propòsits. I tot perquè no podien vore que tenim un govern municipal que està posant trellat i mesura allà on ells abans posaven balafiament i clientelisme.
Però no cal que esperem cap disculpa. Com bé diu l'anterior comentari, s'ha de ser un poquet savi per poder reconéixer els propis errors. I els PPK no ho són gens. Són uns prepotents aprofitats que no miren el bé del poble sinó el seu propi interés.