L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 24 de desembre del 2013

Compromís: Mònica Oltra, regal de Nadal per als diputats del PP.

Intervenció de la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, en el Ple de Les Corts en què s'aprovà el pressupost de la Generalitat per a 2014. 

 …La injustícia és insostenible no el benestar social. Saben vostés què? Jo també vaig a dedicar una part a felicitar-los el Nadal.
Sí, vaig a felicitar-los el Nadal perquè Fabra els haurà enviat una...
El President no està ací però els haurà enviat una felicitació. “Et desitge un bon Nadal i un 2013 ple de benestar i esperança”. Doncs sí perquè mancant fe i caritat el que ens queda és l'esperança. Però per a mi les felicitacions de Nadal han de ser una mica més espirituals ja siguen religioses o paganes, però han de servir almenys perquè puguem créixer en esperit.
Així és que jo els desitge a tots vostés un bon Nadal en proporció a la bondat que hagen fet estrenyent el botó des dels seus escons…

 


-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt ben dit. BIN NADAL A LA BONA GENT!