L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 23 de gener del 2020

Tavernes es promociona a FITUR



Tavernes participa una vegada més a FITUR, la Fira Internacional de Turisme, que es desenvolupa a partir d’avui al complex d’IFEMA de Madrid. Objectiu de la presència vallera donar a conéixer el patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de la ciutat, així com les d'oci a través dels festivals, i impulsar polítiques per un turisme sostenible i de qualitat que permeten desestacionalitzar l’oferta turística i donar valor al ventall d’opcions de Tavernes.

La presència institucional està formada per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Turisme, Anna Bellever, i es compta amb la presència de la fallera mayor, Cristina Martí, i el president de la Junta Local, Ximo Pons, que servirà també per promocionar la festa fallera de la ciutat. La representació i estand valler va rebre ahir la visita del secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital i exalcalde valler, Jordi Joan.


Allò que Tavernes presenta i ofereix als visitants de FITUR són els valors de les nostres platges, distingides amb dues Bandera Blava i Q de qualitat; l’oferta cultural i d'oci a través dels festivals de música o els valors paisatgístics i històrics amb referencies concretes a la torre de guaita, el complex de la cova de Bolomor, els Abrics de Mossén Ricard, els ullals i la Ruta dels Sentits.


Un dels avantatges que té Tavernes, segons ha expressat als mitjans de comunicació, la regidora de Turisme Anna Bellever és que a la nostra ciutat se sumen els valors tradicionals de sol i platja amb una interessant oferta cultural, centrada en Bolomor, i que cada dia es millora gràcies a les activitats que s'hi porten a cap en el Centre Arqueològic Experimental (CAREX), que encara que està en els seus inicis quan a infraestructures, ja du a cap una intensa activitat al llarg de l'any.



L’Associació de Comerciants de la platja de Tavernes un any més estarà representada i promocionarà mitjançant un showcooking, a celebrar demà dins de la jornada de gastronomia, amb l'elaboració del tradicional "arròs al forn amb cigrons i panses", típic de la nostra ciutat basat en l’arròs, el bacallà per a fer les mandonguilles, els cigrons i les panses, tot cuit en cassola de fang.