L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 11 de gener del 2020

Les falles inicien el Campionat de Truc 2020



La falla la Dula va acollir l’inici del Campionat de Truc Falles 2020 amb un bon ambient i la participació de 32 paralles de “trucadors” ( 5 més 1 de reserva, a excepció de les comissions campiona i sub-campiona que aportava 6 parelles més una de reserva.). 
Abans es va celebrar el tradicional sopar de germanor entre les falles per començar les “trucades” sobre les 22 hores. 
Molt bon ambient en la vetlada que va servir per conèixer les parelles que disputaran els vuitens de finals el pròxim dia 15 al casal de la falla Passeig. Com sol ser habitual, la sort no va ser la mateixa per a tots com tampoc va ser el mateix número de parelles que cada falla va poder classificar per a la ronda del pròxim dimecres. 
Però com ens comentava un faller, allò que importa és participar i l’ambient i esperit de companyonia i germanor que es viu al llarg del campionat. I que dure! 
Recordem que a partir d’ara l’ordre de les partides és el següent: 

- Dia 15 de gener, casal Falla Passeig
- Dia 29 de gener, casal Falla Cambro.
- Dia 5 de febrer, casal Falla Portal.

Sort a tots en la pròxima ronda!