L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 16 de gener del 2020

L'Ajuntament ofereix una recepció oficial al club de la primera divisió de rugbi anglesa "Wakefield Trinity"



 L’Ajuntament de Tavernes ha ofert una recepció oficial al club professional de la Rugbi League “Wakefield Trinity”, de la primera divisió anglesa, que efectua el seu estatge d'hivern a la nostra ciutat des del passat dia 14.

La recepció oficial en el saló de plenaris ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor d’Esports Josep Llácer, acompanyats de directius del club local Tavernes-Alpesa Rugbi Club. Per banda del club anglés cal destacar la presència del president i del gerent del club, així com del jugador capità de l’equip.


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha dirigit unes paraules en anglés als assistents on ha mostrat la satisfacció de Tavernes per acollir-los en aquest estatge i els ha agraït el fet que el club haja triat Tavernes d’entre les possibles ciutats per passar aquests dies d’entrenament hivernal.  L’alcalde ha dit que les instal·lacions esportives queden a la seua disposició també per a futures vingudes a Tavernes.



 Els representants del club han expressat als responsables municipals el seu content i satisfacció per les atencions que han rebut de la nostra ciutat, lloant sobre tot el clima, els paratges per a entrenar i el bon estat del Camp del Vergeret.


Després de les paraules protocol·làries hi ha hagut un intercanvi d’obsequis. L’alcalde els ha ofert una escultura de la Torre de Guaiata, i també una caixes de taronges de Tavernes,  mentre els responsable vallers Salva Palomares i Jorge Pons,  en nom del club, han expressat el seu agraïment i content perquè el club estiga a Tavernes. Paco Enguix els ha ofert un banderí del club on hi ha gravades les dates del 1934, com a referent a la fundació del club valler, i el 2020 com a l’intercanvi amb el club anglés.


Tant els representants de l’Ajuntament com del club han aprofitat per mantindré gestions amb el mànager del club, que també porta la representació d’altres, per tal que gestione l’arribada d’altres clubs professionals a Tavernes, cosa que impulsaria per un costat l’esport del rugbi a la ciutat i per un altre una coneixença de Tavernes com a lloc d’estatges d’hiverns pel clima suau que gaudim i les instal·lacions.




Entrenaments i estatge a Tavernes

L’equip anglés està format per 35 jugadors professionals de nacionalitat anglesa, australiana i de les illes Samoa, i s’acompanyen d’un cos tècnic format per 6 persones. La seua estada d’estatge hivernal a Tavernes va començar el passat 14 de gener i acabarà el pròxim dia 20, dilluns. 


El club anglés ha entrenat aquests dies al camp del Vergeret en sessions de mati i de vesprada, i en horari de 9:30 a 11:30 pel mati i de 14:00 a 16:00 hores per la vesprada.