L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 5 de gener del 2020

Els Reis d'Orient ja han arribat a Tavernes: avui de matí han estat a l'Escoleta de la platja




Els Reis d'Orient ja estan a Tavernes. Han arribat aquest matí després d'un viatge molt llarg i molt pesat a la nostra platja, i abans de dedicar unes hores al descans i posar en ordre totes les comandes de joguets que tenen per als xiquets i xiquetes de Tavernes, han estat un temps en l'Escola de la Platja..




Allí hi havia molts xiquets i familiars que els esperaven. A la porta de l'escoleta han estat rebuts pels regidors de l'Ajuntament que els han donat la benvinguda i els han acompanyat en el temps que han passat a l'escoleta.



Molt ambient el que hi havia per rebre Ses Majestats els Reis d'Orient, gràcies també als jocs que hi havia preparat al patí de l'escoleta, i hem pogut vore uns xiquets totalment emocionats i il·lusionats, que han contat quant bé s'han portat al llarg del passat any i quins són els regals que els agradaria que els portassen.

 Els reis han escoltat totes les peticions, les han escrites en la seua agenda màgica, i ara només cal que arribe la nit per fer-les efectives.

 


Ara, en aquestes hores del plemigjorn i de la vesprada, Ses Majestats els Reis d'Orient descansen, recuperen forces per participar aquesta vesprada en la cavalcada i després  dedicar-se tota una nit a repartir els joguets.