L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dimarts, 1 d’octubre del 2024

Dilluns va començar una nova edició del programa "Tavernes camina"

 

Dilluns va començar novament el programa "Tavernes camina", una iniciativa començada en la passada legislatura i que continua gràcies a la col·laboració entre les Regidories de Sanitat, d'Esport i el Centre de Salut de Tavernes i el Departament de Salut Pública de Gandia i que permet efectuar setmanalment dues eixides-passejades a llocs i paratges emblemàtics del nostre terme municipal.
 
 
 
 
La primera eixida d'enguany ha estat al Clot de la Font. A l'acte d'inici hem comptat amb la presència del regidor d’Esports, Josep Llàcer, el regidor de Sanitat, Zeus Grau, i de  Cristina Altur, directora de Infermeria d'Atenció Primària del Departament de Salut de Gandia; Ángeles Ferrero, coordinadora de d'Infermeria CSI Tavernes, i tècnics d'Esports.
 

L’objectiu de la iniciativa és animar a la població en la pràctica de l'activitat física i seguir una hàbits saludables que reduesquen el risc de malalties. Les activitats programades a "Tavernes Camina" s’adapten perfectament a les accions i objectius de "Xarxa Salut", a la qual pertany Tavernes.

 

 

 L'objectiu és ben lloable: la millora de la salut física, mental i social de veïns i veïnes a curt, mig i llarg termini, mitjançant diferents passejos i rutes per camins del municipi. També el  Centre de Salut fomenta aquesta activitat, especialment per a les persones majors, amb informació sobre els beneficis de les rutes saludables per l’entorn natural valler.

 

Els assistents van acomiadar emotivament a Dani Vercher, que deixa la tasca de monitor, i va rebre mostres d'afecte dels participants, molts dels quals repeteixen de passades edicions. Prèvia a la caminada hi ha hagut uns parlaments explicant els detalls de l'activitat i objectius que es busquen.