L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dimecres, 2 d’octubre del 2024

L'incendi d'un canyar en la zona Tol·lo-Bolomor obliga a intervindre els bombers de Gandia



 Aquesta vesprada s'ha produït un incendi en la zona del camí del Tol·lo - motor de Bolomor que ha afectat un canyar i vegetació del riu i ha necessitat la intervenció dels bombers de Gandia, a més dels efectius de Seguretat de Tavernes i Protecció Civil.

 

Desconeixem les causes que han dut a aquest foc, molt espectacular i moltes flames com solen ser tots els canyar quan cremen, però la ràpida actuació dels efectius que han intervingut han aconseguit la seua extinció evitant que s'escampara. 

Fotografies preses en la zona de Fontetes de Cantus . Gràcies