L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dimarts, 15 d’octubre del 2024

Talen un gran arbre en la carretera perquè no oferia seguretat i podia caure en qualsevol moment

 

Ahir per la nit els empleats de SAV SL van procedir a talar per complert un arbre de grans dimensions per ser una amenaça per a vianants i vehicles en la vorera de la carretera comarcal, encreuament en carrer Ombria. L'arbre tenia el tronc completament corcat i podrit, i malgrat el bon aspecte exteriorn no donava garanties de seguretat amb la qual cosa es va decidir talar-lo.

 

 

 

Cal dir que després de l'episodi ocorregut fa uns dies, quan un arbre va caure a la plaça del Poliesportiu i va ferir una dona, que s'han inspeccionat molts arbres grans de Tavernes, tot i que no presenten indicis d'estat malalts, i es talaran els que presenten un hipotètic perill.

 

 

El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, va seguir atentament tot el treball
 

El treball es va efectuar de banda de nit, a partir de les 21 hores, i va haver d'intervindre també efectius de la Policia Local per tal de senyalitzar regular el transit. Els treballs alçaren una bona expectació en el veïnat i foren moltes les persones que seguiren els treballs des de finestres o inclús baixaren a la vorera.