L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dimecres, 9 d’octubre del 2024

L'alcaldessa Romero li lleva la dedicació parcial del 50% al regidor Juan Bautista Talens

  

L'alcaldessa de Tavernes mitjançant una resolució d'ahir, 8 d'octubre,  ha cessat i posat fi al règim de dedicació parcial del 50% que fins ara tenia el regidor Juan Bautista Talens Felis. La resolució completa el cessament que publicàvem ahir, primer com a 5é tinent d'alcaldia i membre de la Junta de Govern, i segon la retirada de competències en assumptes tan fonamentals en l'Ajuntament, com Urbanisme, Personal i Patrimoni, i quedar-se en Promoció Lingüística i Noves Tecnologies.

En la remodelació de les competències dels regidors, com vam publicar ahir,  Emilio Fonseca (PSOE) quedava designat com a 5é Tinent Alcalde i membre de la Junta de Govern i a més assumia les responsabilitats de Patrimoni i de Personal, mentre la regidora Amparo Bo (PSOE)  assumia la delegació d'Urbanisme.

Segons publicava ahir el diari Levante-EMV, el regidor Juan Bautista Talens s'hauria assabentat del cessament per la plataforma virtual, amb la qual cosa el diari deduïa que entre l'alcaldessa i el regidor, fins ara l'home fort del PSOE en el govern local "la relación no es muy fluida"

El diari recordava així mateix les desavinences entre els dos, quan l'alcaldessa va anul·lar els decrets firmats per Talens mitjançant els quals l'excap de la Policia Local, Ginés Ortega, passava a segona activitat de manera forçosa. L'alcaldessa en aquella ocasió va emprar "la fórmula administrativa de retirarle las competencias de forma temporal en la materia de Personal". 

El regidor Talens va assegurar ahir a Levante-EMV que no havia pensat presentar la renúncia com a regidor, i matisava que "de moment", però les manifestacions eren abans de la firma de la nova resolució de l'alcaldessa Romero de llevar-li la dedicació parcial del 50%.