L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dilluns, 21 d’octubre del 2024

Atenció a l'oratge: S'esperen pluges demà dimarts i dimecres

Avís groc per dimarts i dimecres
 

Totes les previsions indiquen que l'oratge canviarà en unes hores i s'iniciaràs un període de pluges en la zona mediterrània. De fet AEMET ja ha donat avis groc especialment en la nostra zona costera per a demà dimarts i dimecres, i que podria ser el preludi d'un període de mal oratge el cap de setmana si finalment, com diuen les previsions, es descolga una DANA.

Demà dimarts, i amb un anticicló en el centre d'Europa, bufarà vent de llevant i gregal des de la mar, amb humitat que provocarà pluges moderades en general, però que localment poden ser molt fortes en la zona de les comarques centrals, o siga el sud de València i el nord d'Alacant. A  la resta del País Valencià podrà caure algun ruixat.

 

Dimecres esperem un dia semblant, inestable per la persistència del vent de gregal, i com hem dit pluges que localment poden ser fortes i es podrien aconseguit acumulats en dos dies de més de 100 litres en les comarques de la Valldigna, la Safor, la Marina Alta i Baixa, Vall d’Albaida, El Comtat i les dues Riberes. 
 
La previsió d'acumulats de pluja aquesta setmana

Dijous i divendres s'espera una millora de l'oratge amb el desplaçament de l'anticicló cap a l'est d'Europa i inestabilitat que anirà amainant en aturar-se el vent de gregal però quedem a l'espera de la DANA que la previsió ja parlen arribarà el el cap de setmana.