L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dissabte, 19 d’octubre del 2024

El dimarts, dia 22, és el dia d'inscripció per als interessats/ades a participar en el "Taller de Teatre de la Gent Gran"

 

Els interessats a participar en el "Taller de Teatre de la Gent Gran" poden acudir a "apuntar-se" el pròxim dimarts, dia 22, entre les 10 i les 12 hores en la planta baixa del Braç Treballador. Han de ser majors de 65 anys o de 60 si són pensionistes. 
 
Enguany s'han anunciat dos grups: el taller dels dilluns de 17 a 19 hores i un segon grup el taller dels dimecres també de 17 a 19 hores. Els tallers començaran el dia 4 de novembre, el primer grup, i el dia 6 el segon grup.
 
L'experiència del "Taller de Teatre per a la Gent Gran" va ser una iniciativa del govern de Compromís en les passades legislatures, que  ha facilitat la posada en marxa i representació amb gran èxit de les obres "Santa Wifi" i "Clavarieses del 89" i  "Bienvenido Mr Marshall".
 
Totes aquestes obres han estat possibles gràcies al gran treball de la companyia vallera "Trencadís Produccions", i especialment de José Tomàs que ha actuat com a director i Josep Mollà com autor del text de les obres representades.

El taller de teatre es va iniciar com a experiència pionera amb uns objectius concrets: treballar la memòria, l'estimulació a la parla, l'expressió corporal, les teràpies de relaxació, la creativitat i la socialització de la gent gran, aspectes que han estat acompanyats de "tècniques teatrals" com interpretar davant una càmera, nocions de coreografia i moviment escènics, tria d'un repertori musical i fins i tot la creació de personatges.
 
Tot un treball intens i profitós que al llarg de dos anys de treball, es plasma en una representació teatral al final del taller amb les obres que ja hem esmentat.