L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dijous, 17 d’octubre del 2024

Vicenta Mifsud Almiñana, 6á en la llista electoral municipal del PSOE, serà la nova regidora del PSOE

  


Vicenta Mifsud Almiñana, candidata en la llista electoral socialista municipal com a número 6, serà la nova regidora del PSOE després que Juan Bautista Talens faça efectiva la renúncia a la seua acta de regidor en el ple del 28 d'octubre, com el propi interessat ha anunciat. Després de la renuncia de Talens, es donarà coneixement a la Junta Electoral perquè procedesca a nomenar el següent candidat i així ocupar el càrrec en el ple següent, el de desembre.

Vicenta Mifsud Almiñana, es presentava en la llista socialista com a número 6, i segons va assenyalar el mateix PSOE en la nota de premsa de presentació dels candidats, el currículum de la la nova regidora vallera és:

Vicen Mifsud Almiñana és tècnica superior administrativa comercial; tècnica superior en educació infantil;  tècnica de la selecció de marxa nòrdica i primera presidenta de l'Associació de Boixeretes de Tavernes a més de presidenta de la secció de marxa nòrdica del Centre Excursionista valler.

La que serà nova regidora socialista és molt coneguda en el món faller de Tavernes, pertany a la falla Cambro on ha estat fallera major en  l'exercici faller 2017/2018. Es dóna la coincidència que Ximo Mifsud, actual secretari personal de l'alcaldessa Romero és el seu germà, càrrec que ocupa després que l'anterior secretaria i número 7 en la llista, Laura Ruiz Jareño, tornarà al seu treball de funcionaria de l'Ajuntament de Benirredrà fa uns mesos.