L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

divendres, 18 d’octubre del 2024

Compte enrere per al Festivern 2024, que enguany tindrà un dia més: del 28 al 31 inclosos


 "No ens han parit per a dormir" és la frase que el Festivern 2024 ha triat com a lema del festival, un vers del conegut poema "Assumiràs la veu d'un poble" amb la qual cosa el Festivern fa una picada d'ull a Vicent Andrés Estellés i se suma així a l'homenatge del centenari del seu naixement.

 

 

Tot i que encara no es coneix la programació, no cal ni dir que l'expectació ja és gran entre el jovent - i no tant jovent- del País Valencià, que tenen el Festivern i Tavernes com a referència des de fa anys en la nit de Cap d'Any com a centre musical i cita obligada dels grans grups i conjunts de la música en valencià. I enguany, que el Festivern celebra el 20é aniversari de la seua creació, ofereix un dia més de música i actes en sumar també el dia 28 de desembre.


 

No podem oblidar que el Festivern va aterrar a Tavernes en l'any 2011 impulsat per Compromís que continua essent un any més el partit responsable d'aquest festival en el govern municipal actual. Són per tant 14 anys seguits i continuats - excepte el parèntesi de la pandèmia de la Covid- que el festival ha estat una cita obligada per a milers de joves, que han trobat a Tavernes un lloc amable, acollir i que els rep, any rere any, amb els braços oberts.