L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dijous, 3 d’octubre del 2024

Concentració diumenge a les 12 de migdia a la Plaça Major en solidaritat amb el poble palestí


El Col·lectiu Anarquista de la Valldigna ens envia un comunicat on informa que organitza i "us animem a formar part de la "Concentració" que es realitzarà el 6 d'octubre a la Plaça Major de Tavernes a les 12:00 hores com a part de les mobilitzacions a tot l'Estat Espanyol per Palestina.


Després d'un any des de l'inici del nou episodi de genocidi de Gaza i després de 76 anys de colonització israeliana  reivindiquem la resistència palestina al sionisme de més d'un segle. I demanem com des del principi de les mobilitzacions estatals:

-Parar el genocidi a tota Palestina.
-Fi del comerç d'armes i de totes les relacions amb Israel.
-Sancions internacionals.

Tornem a eixir al carrer a cada racó de l'estat Espanyol per a lluitar contra la impunitat d'Israel.
Pels drets humans, participa!!"

 

Comunicat remés