L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dissabte, 12 d’octubre del 2024

Tavernes entra a formar part definitivament de la Xarxa DTI

Fitur 2019

Tavernes ha entrat a formar part definitivament de la "Red de Destinos de Turismo Inteligente" (Red DTI) després que l'entitat haja aprovat afegir 62 nous municipis, amb la qual cosa són ja un total de 682 membres a l'estat espanyol els que en formen part.

La Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents és una eina de la Secretaria d'Estat de Turisme que té com a objectiu fomentar l'intercanvi d'experiències i coneixements que contribuïsca al desenvolupament intel·ligent de les destinacions turístiques. 

L'entrada de Tavernes  a la Xarxa DTI va ser impulsada pel govern de Compromís el gener de l'any 2019 (imatge superior), aprofitant la presència en la fira FITUR. Cal remarcar, com indica la mateixa Xarxa DTI, que entrar-hi no suposava en cap cas ser una Destinació Turística Intel·ligent, sinó que era el compromís d'iniciar el procés de conversió a Destinació Turística Intel·ligent després de complir la metodologia DTI de la Secretaria d'Estat de Turisme, cosa que ha anat fent Tavernes des d'aleshores.

https://www.destinosinteligentes.es/la-red-de-destinos-turisticos-inteligentes-suma-680-miembros/

Començava així un procés en el qual s'han anat completant un conjunt de tràmits per tal d'aconseguir formar part de la xarxa DTI però ja amb el reconeixement de "Destinació Turística Intel·ligent". 

En un primer pas, Tavernes va estar inclosa en el nivell 1, el primer i més senzill per les condicions que imposava, entre les quals hi ha tindre elaborat un pla turístic o estratègic de turisme, i haver-lo posat en pràctica no més d'1 anys  des de l'aprovació i comptar amb una Comissió Tècnica Interdepartamental.