L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dilluns, 21 d’octubre del 2024

Un camió cau dins del canal que separa Cullera i Tavernes en la zona de la Goleta

 


Un camió dels que efectuen el trasllat de l'arena a la platja de la Goleta ha caigut aquesta vesprada dins del canal de desaigüe que serveis de separació entre els termes de Tavernes i Cullera.

Malgrat l'aparatositat de l'accident, no hi ha hagut que lamentar danys personals, només els derivats de la caiguda del camió dins del canal, com es pot apreciar en la fotografia de dalt presa de lluny perquè el lloc ha estat acordonat per la Guàrdia Civil i Policia Local, i en la següent en pitjors condicions.

 


 


No ha transcendit la causa de l'accident (un problema mecànic, un despiste del conductor...) i ara només cal esperar l'arribada d'una grua per a dur a cap els treballs d'hissar i traure el camió.