L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

diumenge, 13 d’octubre del 2024

Trencadís estrena avui a la Casa de la Cultura la versió valenciana de "La Bella Dorment, el musical dels teus records"

 

La nova producció de la companyia vallera Trencadís "La Bella Dorment, el musical dels teus records" s'estrena en la seua versió valenciana avui diumenge, dia 13, en la Casa de la Cultura, en sessions anunciades per a les 17 i 19 hores de la vesprada.

 

 

El darrer espectacle musical de Trencadís posa l’accent en la necessitat de conéixer el nostre passat per a poder mirar el futur. En aquesta nova producció "La Bella Dorment, el musical dels teus records" la companyia Trencadís fusiona l'encant dels contes tradicionals de sempre i la màgia del teatre musical, amb el seu ritme i espectacle global: el relat d'una història d'amor, una aventura amb prínceps, princeses, bruixes, fades, dracs i altres personatges junt als números musicals.

 

La protagonista de la història pensava que les batalletes de l'avi sempre serien ací i que li li podria tornar a preguntar, mil vegades, la recepta del pastís de poma, les dates dels aniversaris dels cosins o els detalls del dia que va conèixer a l'àvia. Però l'arribada d'un diagnòstic inesperat farà trontollar els fonaments de la memòria de l'avi i, amb ells, la necessitat de la neta de saber més sobre el passat de la família. Com es van conèixer l'avi i l'àvia? Per què era tan important per a ells el conte de "La bella dorment"?


La memòria personal, familiar i cultural és un ric patrimoni que ha passat via oral, mitjançant contes i llegendes, de generació en generació. I així va ocórrer amb l’avi i l’àvia de la història, per a qui la història de "La Bella Dorment" tenia un significat especial que el públic descobrirà al llarg de la representació, mentre es troba amb els personatge coneguts del rei, la reina, la princesa Aurora, les fades del bosc, el príncep Albert, la tia Constança o la temuda Malèfica.

 

En paraules del valler, Josep Mollà, autor dels textos i lletres de les cançons: "Ens apropem al conte mitjançant la memòria de l'avia i posem l'accent en la necessitat de conscienciejar els més menuts sobre la importància d'escoltar als major per aprendre de llur experiència".

La nostra enhorabona per aquesta nova producció amb els desitjos de superar èxits anteriors

Les fotografies són captures de pantalla del vídeo promocional

Fitxa tècnica
Versió i adaptació: Josep Mollà. 
Direcció: José Tomàs Chàfer. 
Intèrprets: Carla Almeria, Alicia Miota, Samuel Berenguer, Vanessa Gil i Àngel Crespo. 
Coreografia: Pachi G. Fenollar. 
Música original: Carlos Mansa i Vanessa Gil. 
Espai sonor: Josep Ferrer. 
Disseny escenografia: Luis Crespo. 
Construcció escenografia: Luis Crespo.
 Disseny i confecció del vestuari: Pascual Peris. 
Perruqueria i caracterització: Inma Fuentes. 
Attrezzo: Dora Piles, Raquel Segarra i Chicorela Arte & Eventos. 
Disseny gràfic: Monica Zamora. 
Producció: Trencadís. 
Producció executiva: Josep Mollà i Maria Peiró.