L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

divendres, 4 d’octubre del 2024

Actes per celebrar el "9 d'Octubre, Dia del País Valencià"

  


L’Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer els actes i activitats preparades amb motiu i ocasió de la festivitat del "Dia 9 d'Octubre Dia del País Valencià".

Segons el cartell:

Diumenge dia 6 se celebrarà a les 10 del mati l'ofrena a Jaume I en la plaça "9 d'Octubre", seguit a les 11 hores  de jocs infantils en la mateixa plaça, i dues partides de pilota, categoria masculina i femenina, en el carrer Dolores Rojas Almel·la a les 11 i 12 respectivament.

Dimarts, dia 8, els actes són tots al passeig del País Valencià: a partir de les 18 s'obrirà la Fira de la Taronja, els concerts a les 19'15 hores de "Paella Rock" i a partir de les 20'30 hores s'inaugurarà el mural dissenyat pel Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes VI".

Dimecres, 9 d'Octubre, festa gran dels valencians, a les 10 hores en la Casa de la Cultura tindrà lloc l'acte institucional amb la lectura del manifest a càrrec de la mestra del CEIP Divina Aurora Gema Felis i el reconeixement a Ramón Álvarez, Sico Fons i Eduardo Bononad.

Al passeig del País Valencià a partir de les 11 seguirà la Fira de la Taronja, i a les 11.30 hores serà l'entrada a cavall del rei Jaume I i la seua esposa Violant d'Hongria acompanyats dels Balls Populars. A les 12 hores hi ha un concert de l'Ajunt de la Bota i després, ja en l'Auditori de la Sium, un concert de l'Orquestra Simfònica.