L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dilluns, 7 d’octubre del 2024

El PSOE obri expedient a l'exalcalde Marc Vercher i als dos regidors socialistes per elegir alcalde al candidat del PP

 

Els regidors del PSOE en una imatge d'arxiu

El PSOE ha obert un expedient d'expulsió per a l'exalcalde de Benifairó, Marc Vercher, i els dos regidors del PSOE perquè el passat dijous van entregar l'alcaldia a José Luis Ferrando, del PP. Els termes del pacte és que després d'un any, el alcalde popular dimitirà i tornarà a prendre l'alcaldia Marc Vercher segons el pacte que ara s'ha confirmat entre el PSOE i PP que tenia com a objectiu desbancar de l'alcaldia a Compromís, el partit més votat a Benifairó.

La noticia l'avança i explica avui el diari Levante-EMV que igualment confirma que l'expulsió  afectarà a l'exalcalde Marc Vercher perquè els altres dos regidors socialistes que votaren el PP, Sara Vercher i Josep Antoni Estruch no són militants del PSOE, però si l'expedient va endavant no podran representar el PSOE en el ple i hauran de passar al grup de No Adscrits.

Fins ara els afectats sempre havien dit que entre el PSOE i PP de Benifairó no hi havia cap pacte, era un "acord" entre partits per fer alcalde al socialista i el PP entrar en el govern. Eixe "acord", segons diu el diari, no el coneixien més que uns pocs. La setmana passada de forma sorprenen, fins i tot per al PSOE local, es van convocar amb dos dies de diferencia el ple de dimissió de Vercher i el ple per nomenar a Ferrando, amb la qual cosa el pacte quedava confirmat.

Malestar per tant, segons el diari Levante-EMV, perquè després de ser elegit alcalde en juny del 2023, el ja exalcalde va dir al partit que no hi havia cap pacte en rebre els vots del PP, i per tant ara es consideren enganyats.