L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

dimecres, 9 d’octubre del 2024

Vicent Ferreres, medalla d'or i campió d'Espanya de salt de longitud (6, 45 metres) en el "Campionat Nacional Sub16"

 

 Vicent Ferreres Zaragoza, el jove saltador valler, s'ha proclamat campió d'Espanya en el "Campionat Nacional Sub16" celebrat a la localitat navarresa de Tudela el passat cap de setmana. El jove valler milita actualment en el València CA tot i que inicialment es va formar i va començar a competir en el Club Atletisme La Valldigna.

 

 

 

Vicent Ferreres, deixeble de Tacko Diouf, va aconseguir la Medalla d'Or en salt de longitud, on  aconseguia un salt de  6,45 metres, amb la qual cosa aconseguia millorar els 6'22 metres que va saltar en el "Campionat d'Espanya Sub16 Short Track" en València el passat mes de març. 



Vicent Ferreres participava com a membre de la Selección Valenciana, que ha tingut una actuació  excel·lent en revalidar el títol de campió que ostentava, mentre l'equip femení va aconseguir el tercer lloc en la competició.

 



CLASSIFICACIÓ

HOMES

Comunitat Valenciana, 253 punts.
Catalunya, 241.
Andalusia, 240.

DONES

Catalunya, 262 punts.
Castella i Lleó, 258.
Comunitat Valenciana, 251.